2012.07.19.
13:01

Írta: RaulReal

Breaking: Aaron Sorkin hazánkba látogat

Elsőként számolhatunk be róla, a Híradósok és Az elnök emberei sztárírója meghívást kapott az HBO-tól, hogy legújabb sorozatát népszerűsítendő, sajtókörúton tegye tiszteletét Magyarországon. Miért nagy dolog ez? Legutóbb Matthew Fox, a Lost sztárja, illetve Sarah Shahi járt hazánkban, most azonban náluk sokkal nagyobb arc látogat ide.

Ő a forgatókönyvírók ásza, aki nem átallott olyan napjainkban is élő és milliárdokat kaszáló géniuszok életébe betekintést adni, mint Mark Zuckerberg, a Facebook atyja, aki szemtelenül fiatal kora ellenére már Bill Gates egyik legnagyobb kihívója. A Híradósok készítője információnk szerint a csatorna székházán kezdi majd a látogatást, találkozik az újságírókkal, akik másfél kérdést tehetnek fel a zseninek, aki így biztosította magát a kettes számrendszerben gondolkozó bloggerekkel szemben.

Ezután, a közlemény szerint az m1 képviselőivel fog találkozni, akiknek tanácsokat ad a legfontosabb marketingfogásokról, mint ne adj le be nem hirdetett sorozatot 2 nap alatt, és 1 ember az még nem számít nézőközönségnek, szóval dobd el a kulcsot, ha egy kezeden meg tudod számolni a rajongóidat.

Az HBO közleményében kívánt sok sikert a kercsatornák nagyon eredeti tehetségkutatóihoz, majd boldog április elsejét kívánt mindenkinek. Még, ha július van is épp.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek kult szórakozás tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://kontorfal.blog.hu/api/trackback/id/tr254666090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása